Je facebook wachtwoord vergeten, wat nu?

2 sep

Je bent je Facebook wachtwoord vergeten in de loop der tijd. Dit komt voor bij veel mensen, zeker omdat je een wachtwoord kan opslaan en je soms wel een jaar of langer niet eigenhandig hoeft in te loggen op Facebook. Het komt geregeld voor dat je het wachtwoord van je Facebook account verloren bent en deze wilt achterhalen. Om weer in te kunnen loggen zul je voor je Facebook account te achterhalen een paar stappen moeten volgen.

facebook wachtwoord vergeten

Facebook wachtwoord vergeten en weer achterhalen

 

Zoals je ziet kun je op deze pagina terecht wanneer je terecht wanneer je je Facebook wachtwoord vergeten of verloren bent. Klik “wachtwoord vergeten?” aan, dan kom je op het volgende scherm:

facebook wachtwoord achterhalen

Zoek je Facebook account op door middel van het invoeren van de volgende opties:

1: Je kunt je Facebook account op zoeken door middel van het invullen van je e-mail adres of telefoonnummer. Het moet het e-mail adres zijn waarmee je je aangemeld hebt op Facebook. Wanneer je ervoor kiest om je telefoonnummer in te voeren, dan moet je dit wel zelf gedaan hebben op Facebook (het was niet vereist bij de registratie). Klik op zoeken en dan kun je gemakkelijk je wachtwoord opnieuw instellen.

2. Je wachtwoord achterhalen met je gebruikersnaam. Jouw gebruikersnaam is de naam achter de URL van jouw Facebook profiel (ga naar je Facebook tijdlijn en kopieer het stukje achter je URL). Klik op de knop zoeken en doorloop de stappen die opgegeven staan.

3. Je wachtwoord wijzigen door je Facebook vrienden te zoeken. De derde mogelijkheid is nogal bijzonder. Je kunt je account vaststellen door middel van je eigen naam en de naam van een Facebook vriend van je. Allereerst voer je je eigen naam in, waarna je in het tweede veld de naam van een vriend of vriendin op Facebook invult. Klik op zoeken en doorloop de rest van de stappen.